تعریف سئو و چرا به آن نیاز داریم؟

سئو چیست و چرا به آن نیاز داریم؟

سئو یعنی بهینه سازی کردن وب سایت ها براساس کلمات کلیدی و محتوا طبق استاندارد های موتورهای جستجوگر. هدف از این بهینه سازی افزایش نرخ بازدیدکنندگان می باشد.

چرا به سئو نیاز داریم؟

اینترنت یک شبکه ارتباطی گسترده با میلیون ها کاربر است. به همین دلیل به عنوان مهم ترین ابزار برقراری ارتباط معرفی می شود. این شبکه ارتباطی گسترده باعث راه اندازی و معرفی کسب و کار های زیادی شده است. یکی از این نوع کسب و کارها، راه اندازی فروشگاه اینترنتی می باشد. بنابراین باتوجه به افزایش وب سایت ها در بستر اینترنت رقابت برای جذب بیشتر مشتری شدیدتر شده است.

امروزه شرکت ها به این باور رسیده اند که مهمترین و تاثیرگذارترین روش در بازارهای دیجیتالی، کسب جایگاه بهتر در موتورهای جستجو می باشد. اطلاعات خوب و مناسب در مورد یک موضوع معمولن در صفحات اولیه موتورهای جستجو نمایش داده می شود. نتایج ارائه شده از صفحات پنجم به بعد معمولن توسط کاربران مورد توجه قرار نمی گیرد. بنابراین قرار گرفتن در صفحات اولیه نمایش نتایج از اهمیت بالای برخوردار می باشد.

برای دست یابی به صفحات اولیه در موتورهای جستجو بهتر است فرآیند سئو توسط توسعه دهندگان و متخصصین سئو انجام گیرد. به دلیل اینکه تنها با رعایت کردن قوانین و استانداردهای مربوط به موتورهای جستجوگر امکان رسیدن به صفحات اولیه وجود دارد.

داشتن وب سایتی تاثیرگذار با ساختار و طراحی درست و زیبا برای معرفی شرکت و یا ارائه دادن بهتر خدمات و محصولات از اهمیت بسزایی برخوردار است. اما برای کاربران دستیابی به مرتبط ترین نتایج مربوط به جستجو دارای اهمیت می باشد. درنتیجه برای دستیابی به این هدف، بهینه سازی کردن وب سایت براساس استانداردهای موتورهای جستجوگر الزامی می باشد (بیشتر بخوانیم)

برای موتورهای جستوگر ارائه خدمات و پاسخگو بودن به کاربران مهمترین هدف می باشد. لذا شرکت ها تلاش می کنند با انجام هزینه های زیادی مثل تبلیغات به صدر لیست موتورهای جستجوگر بیایند. درحالیکه موثرترین ترین راه رسیدن به این هدف، سئو کردن سایت می باشد.

نمایش وب سایت در صفحات اولیه نتایج جستجو به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد. کارآمدترین روش توجه کردن به رفتار کاربران است. زیرا اساس سئو برپایه کلماتی کلیدی است، که باتوجه به ماهیت وب سایت ها و قابلیت جستجو در موتورهای جستجوگر درنظر گرفته شده است.

موتورهای جستجوگر و نحوه عملکرد آنها

موتورهای جستجوگر نرم افزارهای هستند که وظیفه جمع آوری اطلاعات از وب سایت ها را دارند. این جمع آوری اطلاعات شامل آدرس های وب سایت، کلمات کلیدی، کدهای طراحی صفحات و لینک های تولید شده درون وب سایت ها می باشد. همه این فرآیند توسط نرم افزارهای موتورهای جستجوگر مثل crawler, spider و bot ها انجام می شود.

ربات های گوگل با ایجاد لینک به محتوای وب سایت ها، بصورت دوره ای وارد وب سایت ها می شوند. این اطلاعات جمع آوری شده در یک پایگاه داده بزرگ و وسیع به نام فهرست موتور جستجو ذخیره می گردد. این جمع آوری اطلاعات به نام عملیات فهرست برداری (indexing) معرفی شده است.

آخرین نوشته ها

به بالا بروید
×